Elounda Peninsula All Suite Hotel

Elounda, Kreta - Lasitis, Graikija

Rodyti žemėlapyje
Viešbučio oficiali kategorija šalyje: 5 žvaigždutės

Aprašymas ELOUNDA PENINSULA ALL SUITE HOTEL

Vienas iš prabangiausių šiuolaikiškų viešbučių Graikijoje. Nepriekaištingas aptarnavimas. Restoranai apdovanoti įvairiais apdovanojimais. Viešbutis turi savo vyno rūsį, kuriame siūloma virš 800 įvairiausių vyno rūšių. Viešbutyje yra galimybė organizuoti vestuvių ceremonijas. Rekomenduojamas reikliems svečiams, vertinantiems privatumą ir ramybę. Viešbutyje lankosi įžymybės.

Apie

Viešbutis pastatytas 2002 metais. Paskutinį kartą atnaujintas 2020-2023 metais.

Visi numeriai su vaizdu į jūrą, visi baseinai gali būti šildomi (už papildomą mokestį), su jūros vandeniu.

Peninsula All Suite Hotel teritorijoje įrengti 2-jų aukštų collection apartamentai, prezidentiniai apartamentai ir vilos.

Viso yra 58 numeriai.

Junior Suite Sea View tipo numeriai (miegamasis su svetainės zona, atskirta laiptais, pagrindinė lova - dvigulė, maks. 2+1 asm., viduje 48 m2, lauke 19 m2).

Junior Suite Beach Front Pr.Pool tipo numeriai (miegamasis su svetainės zona, pagrindinė lova - dvigulė, išėjimas į terasą su individualiu baseinu, iš terasos tiesioginis išėjimas į paplūdimį, maks. 2+1 asm., viduje 40 m2, lauke 82 m2).


Peninsula Collection Suites tipo numeriai:

Suite One Bedroom Individual Pool tipo numeriai (2-jų aukštų numeris, miegamasis, svetainė, 2 vonios kambariai (su hidromasažu ir dušo kabina su garais), individualus baseinas, maks. 3+1 asm., viduje 80 m2, lauke 50 m2).

Suite One Dbl &1 Sng Bedroom Individual Pool tipo numeriai (2-jų aukštų numeris, 2 miegamieji (vienas su dvigulė, kitas su viengulė lovomis) su vonios kambariais, svetainė, individualus baseinas, maks. 4+1 asm., viduje 115 m2).

Suite Two Bedrooms Individual Pool tipo numeriai (2-jų aukštų numeris, 2 miegamieji, 2-3 vonios kambariai, išėjimas į terasą su individualiu baseinu, maks. 5+1 asm., viduje 130 m2, lauke 65/50 m2).

Suite Two Bedrooms Individual Pool tipo numeriai (2-jų aukštų numeris, 3 miegamieji, svetainė, 4 vonios kambariai, išėjimas į terasą su individualiu baseinu, maks. 7+1 asm., viduje 160 m2, lauke 100 m2).


Peninsula Grand Villas tipo numeriai:

Grand Villa 2 Bdrm Private Pool tipo numeriai (2 miegamieji, kiekvienas su savo vonios kambariu (sūkurinė vonia arba garų dušas), svetainė, svečių vonios kambarys, valgomojo zona, privatus sodas su atskiru baseinu, maks. 5 asm., viduje 120 m2, lauke 140 m2).

Grand Villa 2 DBL Bdrm + 1 SGL with Private Pool tipo numeriai (3 miegamieji (2 DBL ir 1 SGL), kiekvienas su savo vonios kambariu, svetainė, virtuvė, valgomojo zona, privatus sodas su atskiru baseinu, maks. 6 asm., viduje 145 m2, lauke 160 m2).

Grand Villa 3 Bdrm Private Pool tipo numeriai (3 miegamieji, kiekvienas su savo vonios kambariu (sūkurinė vonia arba garų dušas), svetainė, virtuvė, valgomojo zona, privatus sodas su atskiru baseinu, maks. 7 asm., viduje 150 m2, lauke 183 m2).

Royal Villa with Private Outdoor & Indoor Pool tipo numeriai (2 miegamieji, erdvi svetainė, valgomasis, aptarnaujančio personalo kambarys; uždaras ir atviras šildomi baseinai, sporto įranga, treniruokliai, sauna ir turkiškas hamamas, maks. 5 asm., 180 m2).

 

Presidential Villas tipo numeriai su privačiais šildomais baseinais ir tiesioginiu išėjimu prie jūros:

Presidential Villa One Bedroom Private Pool tipo numeriai (miegamasis, svetainė, 2 vonios kambariai, nuosavas sodas arba terasa, privatus baseinas, tiesiogine prieiga prie paplūdimio arba platformos-paplūdimio, maks. 3+1 asm., viduje 80 m2, lauke 145/80 m2).

Presidential Villa 2 Bdrm Private Pool tipo numeriai (2 miegamieji, svetainė, virtuvė ir valgomojo zona, 3 vonios kambariai, nuosavas sodas arba terasa, privatus baseinas, tiesiogine prieiga prie paplūdimio arba platformos-paplūdimio, maks. 5 asm., viduje 120 m2, lauke 130 m2).

 

Diamond Residences privačios rezidencijos paplūdimyje su privačiu paplūdimiu.

"Koufonisi" Diamond Residence 1 Bedroom tipo numeriai (svetainė ir miegamasis, virtuvė, valgomojo zona, 1 vonios kambarys, maks. 2 asm., viduje 85 m2);

"Gramvousa" Diamond Residence 2 DBL + 2 SGL Bedrooms tipo numeriai (dviejų aukštų vila, 4 miegamieji (2 DBL ir 2 SNGL), 4 vonios kambariai, svetainė, virtuvė, valgomojo zona, terasa, sodas, lauko dušas, privatus baseinas, išėjimas į paplūdimį, maks. 6 asm., viduje 200 m2, lauke 106 m2.).

"Chrysi" Diamond Residence 4 DBL + 1 SGL (295 m) tipo numeriai (trijų aukštų vila su liftu; apatiniame aukšte: aptarnaujančio personalo miegamasis ir vonios kambarys, WC, 2 miegamieji su terasa (kiekvienas su vonios kambariu), sauna, skalbykla, treniruoklių salė/SPA, procedūrų kambarys, išėjimas į paplūdimį; įėjimo lygis: darbo zona/biuras, virtuvė, baras, svetainė su židiniu, valgomasis, veranda, lauko dušas, lauko sūkurinė vonia, šildomas privatus baseinas, viršutiniame aukšte: 2 miegamieji (kiekvienas su vonios kambariu), balkonas, maks. 9 asm., viduje 295 m2, lauke 101 m2).

"Gavdos" Diamond Residence 4 DBL & 1 SGL (319 m) tipo numeriai (trijų aukštų vila su liftu; apatiniame aukšte: aptarnaujančio personalo miegamasis ir vonios kambarys, WC, treniruoklių salė/SPA, sauna, skalbykla, 2 miegamieji su terasa (kiekvienas su vonios kambariu), veranda, išėjimas į paplūdimį; įėjimo lygis: darbo zona / biuras, virtuvė, baras, svetainė su židiniu, valgomasis, veranda, lauko dušas, lauko sūkurinė vonia, šildomas individualus baseinas; viršutiniame aukšte: 2 miegamieji (kiekvienas su vonios kambariu), balkonas, maks. 9 asm., viduje 319 m2, lauke 83 m2).

"Dionisades" Diamond Residence 5 DBL (335 m) tipo numeriai  (trijų aukštų vila, pirmame aukšte: miegamasis ir vonios kambarys personalui, WC, treniruoklių salė/SPA, sauna, skalbykla, miegamasis su vonia, išėjimas į paplūdimį; įėjimo lygis: virtuvė, svetainė, valgomasis, miegamasis su vonia, veranda, lauko dušas, lauko sūkurinė vonia, šildomas individualus baseinas; viršutiniame aukšte: 2 miegamieji (kiekvienas su vonios kambariu), balkonas, maks. 9 asm., viduje 335 m2, lauke 101 m2).

"Tilos" Diamond Residence 5 DBL & 1 SGL (457 m) tipo numeriai (keturių aukštų vila su liftu; apatiniame aukšte: miegamasis su vonia, WC, treniruoklių salė/SPA, procedūrų kambarys, uždaras šildomas individualus baseinas; 2 aukštas: miegamasis ir vonios kambarys personalui, WC, skalbykla, 2 miegamieji su terasa (kiekvienas su vonia), balkonas; 3 aukštas: darbo zona / biuras, virtuvė, baras, svetainė su židiniu, valgomasis, veranda, lauko dušas, lauko sūkurinė vonia, šildomas individualus baseinas; 4 aukštas: 2 miegamieji (kiekvienas su vonios kambariu), balkonas; maks. 11 asm., viduje 457 m2, lauke 115 m2).

"Loutro" Diamond Residence 6 DBL tipo numeriai (trijų aukštų vila su liftu, apatiniame aukšte: miegamasis su vonios kambariu, svetainė, virtuvė, valgomasis, treniruoklių salė, svečių vonios kambarys, skalbykla, veranda, privatus baseinas; įėjimo lygis: darbo zona/biuras, 2 miegamieji (kiekvienas su vonios kambariu), viršutinis aukštas: 3 miegamieji (kiekvienas su vonios kambariu), 2 balkonai, maks. 12 asm., viduje 330 m2).

"Kalydon" Peninsula Palace 7 DBL tipo numeriai (trijų aukštų vila su liftu, pirmame aukšte: 4 miegamieji (kiekvienas su vonios kambariu), svetainė, virtuvė, valgomasis, svečių vonios kambarys, veranda, privatus baseinas; įėjimo lygis: 2 miegamieji (kiekvienas su vonios kambariu), veranda; viršutiniame aukšte: miegamasis su vonios kambariu, veranda su sūkurine vonia ir baro zona, maks. 14 asm., viduje 400 m2).

Prabangios rezidencijos ant jūros kranto, kiekviena turi savo privačią teritoriją, privatų baseiną su jūros vandeniu, prieigą prie privataus smėlio paplūdimio ir nuostabiu vaizdu į Egėjo jūrą, suteikia unikalią galimybę mėgautis privatumu ir išskirtinumu.

Erdvios svetainės su aukštomis lubomis, valgomojo zonos rezidencijos viduje ir išorėje, stilingos virtuvės, prabangūs marmuriniai vonios kambariai, elegantiški aksesuarai ir moderniausia technika.

Baseinų šildymas pagal išankstinį pageidavimą, už papildomą mokestį, Villas & Diamond rezidencijoms iki 26 laipsnių nemokamai (būtina išankstinė užklausa).

 

Viešbutyje galima atsiskaityti visomis pagrindinėmis kreditinėmis kortelėmis.

Bankomatas: apie 2 km iki viešbučio, Elundos miestelyje

Apgyvendinimas su gyvūnais: įmanomas tik vilose, šunys iki 5 kg, už papildomą mokestį

Adresas: 72053 - Elounda - Crete - Greece

Kambarių tipai ir kainos į Graikija

Paslaugos ir patogumai

Paplūdimys

  • smėlio (nedidelis paplūdimys)
  • paplūdimyje: skėčiai, gultai: nemokamai
  • paplūdimio rankšluosčiai:: nemokamai
  • įėjimas į jūrą smėlio (nuožulnus)
  • nuosavas (2 paplūdimiai, vienas iš jų skirtas Diamond Residence tipo numerių svečiams)

Viešbučio teritorijoje

  • pervežimas į gretimus viešbučius Porto Elounda ir Elounda Mare (nemokamas, į Elounda Mare įskaitant pervežimą jūra)
  • elektromobilių įkrovimo stotelė (už papildomą mokestį)
  • Egėjo konferencijų centras (iki 500 asm.)
  • restoranai: 3
  • barai: 2
  • jachtų nuoma (už papildomą mokestį)
  • uždari baseinai: 1 (šildomas,): nemokamai
  • vyno rūsys (Kelari)
  • bistro yra
  • baseinai: 1 (atviras, su gėlu vandeniu, Porto Elounda paplūdimyje)
  • kino salė (iki 50 vietų, IMAX erdvinis garsas, asmeninės peržiūros, mokamai)
  • SPA centras (Six Senses SPA, Porto Elounda, 2200 m2)
  • prie baseino: paplūdimio rankšluosčiai: nemokamai
  • varpinė
  • prie baseino: skėčiai, gultai: nemokamai
  • drabužių valymo paslaugos (pristatymas kitą dieną, pagal užklausimą, mokamai)
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • belaidis internetas: nemokamai
  • valiutos keitykla
  • automobilių stovėjimo aikštelė: nemokamai
  • skalbykla už papildomą mokestį
  • automobilių nuoma (už papildomą mokestį)
  • kirpykla (už papildomą mokestį)
  • parduotuvės

Pramogos ir sportas

  • golfas (9 duobutės, su parduotuve ir daugiakalbiais PGA proų mokymais):
  • sauna (Elounda Peninsula viešbutyje): nemokamai
  • teniso korto apšvietimas:
  • gyva muzika
  • vandens sporto priemonės:
  • teniso inventorius: nemokamai
  • turkiška pirtis (Elounda Peninsula viešbutyje): nemokamai
  • nardymas:
  • treniruoklių salė (Elounda Peninsula viešbutyje): nemokamai
  • teniso pamokos:
  • SPA centras (Six Senses Spa - 2200 m2, Porto Elounda):
  • stalo tenisas: nemokamai
  • teniso kortas (2 kortai):

Numeryje

  • seifas numeryje, (elektroninis): nemokamai
  • numerių tvarkymas: 2 kartus per dieną
  • patalynės keitimas: kasdien
  • chalatas
  • grindys: parketas (ir marmuras)
  • CD/DVD grotuvas
  • vonios reikmenys (išskirtiniai)
  • kosmetinis veidrodis
  • šlepetės
  • paplūdimio rankšluosčiai
  • dušas
  • plaukų džiovintuvas: yra
  • oro kondicionierius: individualus
  • mini baras:
  • TV: palydovinė
  • rankšluosčių keitimas: kasdien
  • aptarnavimas numeriuose: visą parą, mokamai
  • balkonas/terasa
  • telefonas
  • šildymas
  • internetas: Wi-Fi: nemokamai

Vaikams

  • 5x5 futbolo aikštė su vaikų futbolo mokykla (už papildomą mokestį)
  • vaikų klubas "Kid's Ark" su vandens kalneliais, stalo žaidimais, batutu ir žaidimų aikštele (vaikams nuo 4 mėn. iki 4 m. - mokamai, vaikams nuo 4 iki 12 m. ir paaugliams nuo 12 iki 17 m. - nemokamai).
  • golfo akademija vaikams (už papildomą mokestį)
  • vandens sportas vaikams (už papildomą mokestį)
  • vaikų klubas (Kid's Ark nuo 5 iki 12 metų (nuo 4 mėn. iki 4 m. - už papildomą mokestį))
  • vandens kalneliai:
  • baseinas vaikams: yra (Porto Elounda viešbutyje)
  • auklė pagal atskirą užklausimą, už papildomą mokestį
  • paauglių klubas
  • futbolo akademija už papildomą mokestį
  • meniu vaikams

Vaikai nuo 8 mėn. iki 3 metų

  • išankstinio užsakymo programa "Baby Travel Light", pagal kurią viską, ko reikia jūsų vaikams, galite užsisakyti tiesiai viešbutyje
  • lovelė: pagal atskirą užklausimą, už papildomą mokestį (lovytė-maniežas)

Maitinimas

  • BB
  • PREMIUM DINE AROUND

Kambarių tipai

  • "Chrysi" Diamond Residence 4 DBL + 1 SGL (295 m)
  • "Dionisades" Diamond Residence 5 DBL (335 m)
  • "Loutro" Diamond Residence 6 DBL
  • "Kalydon" Peninsula Palace 7 DBL
  • Grand Villa 2 Bdrm Private Pool
  • Grand Villa 3 Bdrm Private Pool
  • "Tilos" Diamond Residence 5 DBL & 1 SGL (457 m)
  • "Gavdos" Diamond Residence 4 DBL & 1 SGL (319 m)
  • Grand Villa 2 DBL Bdrm + 1 SGL with Private Pool
  • Suite One Bedroom Individual Pool
  • Suite One DBL & 1 SGL Bedroom Individual Pool
  • Suite Two Bedroom Individual Pool
  • Suite Three Bedroom Individual Pool
  • Two Bedroom Presidential Villa with Private Pool
  • Presidential Villa 2 Bdrm Pool
  • Junior Suite Sea View
  • "Koufonisi" Diamond Residence 1 Bedroom
  • Presidential Villa One Bedroom Private Pool
  • Royal Villa with Private Outdoor & Indoor Pool
  • "Gramvousa" Diamond Residence 2 DBL + 2 SGL Bedrooms
  • Junior Suite Beach Front Pr.Pool

Viešbučio vieta

Apie 70 km iki Herakliono oro uosto, apie 200 km iki Chanijos miesto oro uosto, apie 2 km iki Elundos centro, pirmoje paplūdimio linijoje. Vakaro pramogos: Agios Nikolaos mieste (apie 9 km, apie 10 min. taksi).

Rodyti viešbutį ELOUNDA PENINSULA ALL SUITE HOTEL žemėlapyje

Dėmesio!

Sezono eigoje nurodyta informacija, apie viešbučio paslaugų papildomą apmokestinimą, laiką bei apimtis, gali keistis.
Maitinimas tipui HB tiekiamas pagrindiniame restorane su 30 Eur kreditu asmeniui vakarienei.
Šildomi baseinai už papildomą mokestį - 100 eurai per dienąuž apartamentus/vilą!! Apmokėjimas viešbutyje.
Esant būtinybei, reikia pranešti viešbučiui likus 3 dienoms iki atvykimo.

Apgyvendinimo anuliacijos sąlygos 2024 sezonui.
likus 13-7 d. iki atvykimo - 30%, likus 6-3 d. iki atvykimo - 50%; likus mažiau arba neatvykus - 100%.
Esant išankstiniam išvykimui arba dvigubam užsakymui - 100%.  




Viešbučio oficiali kategorija šalyje: 5 žvaigždutės

Papildoma informacija

Įsiregistravimas: 14:00 val.

Išsiregistravimas: 12:00 val.

Rekomenduojama užsisakyti asmeninį pervežimą į viešbutį.

Viešbutyje galioja aprangos kodas: laisvalaikio elegantiška apranga, lankantis restoranuose ir centriniame bare, trumpos kelnės ir maudymosi kostiumėliai neleidžiami.

Viešbutis pasilieka teisę savo nuožiūra bet kuriuo metu be išankstinio ir (arba) vėlesnio įspėjimo keisti, modifikuoti, pridėti arba pašalinti dalį aukščiau pateiktos informacijos, teikiamų paslaugų, įskaitant, bet neapsiribojant, pakeitimus, kurie bus laikomi tinkamais ir (arba) būtinais, kad būtų laikomasi Graikijos vyriausybės nustatytų taisyklių ir jų atnaujinimų.

Pridedami failai

Turinys iš tiekėjo: TEZTOUR

Kodėl verta keliauti su TEZ TOUR

Nemokama rezervacija 48 val.
Galimybė užsisakyti 24/7 neišėjus iš namų

Vilkite vėliavą į norimą vietą žemėlapyje
OK
Lankytojų patogumui, norint teikti asmeninę informaciją, įsiminti asmeninius pageidavimus ir svetainės nustatymus, mūsų svetainėje naudojami slapukai ir kitos panašios technologijos. Norėdami naudotis svetaine, turite patvirtinti savo sutikimą naudoti nurodytas technologijas. Išsamiau
Sutinku